RentBeograd - Šta posetiti?
Srb Iznajmljivanje apartmana - Srpska strana          Cheap apartments in Belgrade - English page Eng

Mob: +381 65 244 0987

RentBeograd@gmail.com

Skype: RentBeograd

Vaš deo Beograda

Šta posetiti?

Blizinom svih popularnih mesta u Beogradu, nasi apartmani vam obezbedjuju udoban smestaj u epicentru svih turistickih destinacija u Beogradu.
U Beogradu osim dobre zabave mozete naci i druge sadrzaje koji Beograd cine mozda najpopularnijom city break destinacijom

Kalemegdan
Tvrdjava a park sa pogledom na usce Save u Dunav I Veliko Ratno ostrvo, mozda najvece ade u Evropi koja je ostala netaknuta. Osim mirne setnje po parku Kalemegdan nudi I istorijske ture do Rimskog bunara, Vojnog muzeja, Turskog kupatila , Sahat kule itd. Osim parkovske Kalemegdan nudi I bogatu restoransku ponudu kao i blizinu Knez Mihajlove ulice.

Knez Mihajlova ulica- Najpopularnije setaliste u Beogradu
Centralna gradska  ulica glavna soping zona I gradski korzo. Nacickana mnogobrojnim prodavnicama svetskih poznatih brendova , mnogobrojnim kafeterijama I snek barovima u kojima mozete predahnuti nakon setnje.

Vračar
Poznato centralno naselje u Beogradu. Na Vracaru se nalazi i hram Sv. Save, najveci pravoslavni hram na svetu, kao i Narodna biblioteka u Beogradu a sve je smesteno u mirnom i prostranom Karadjordjevom parku, jednom od najvecih u Beogradu.

Novi Beograd
Novi Beograd je nekad bila spavaona pretrpana soliterima I siromasnog sadrzaja. Danas je to moderno naselje I poslovni centar u Beogradu. Dva najveca trzna centra, Delta I Usce su upravo smesteni na Novom Beogradu. Muzej savremene umetnosti sa vrlo zanimljivim postavkama je takodje smesten na Novom Beogradu, u parku sa pogledom na Dunav. Tu je I Dunavski kej, setaliste koje Vas moze dovesti do starog dela Zemuna I nadaleko poznatih restorana sa uvek veselom atmosferom I odlicnim ribljim domacinskim specijalitetima.

Kuća Cveća
Poslednjih godina, obnovljena kao turisticka atrakcija. Muzej posvecen drzavniku I periodu posle II svetskog rata danas je atrakcija za brojne turiste u Beogradu.

Svi Rent Beograd apartmani se nalaze u samom centru navedenih I mnogobrojnih nenavedenih mesta u Beogradu koje vredi posetiti.

Dobro dosli u Vas deo Beograda,
Rent Beograd

OPŠTI UPIT
Proveravamo mogućnost rezervacije i šaljemo Vam najadekvatniju ponudu naših apartmana
Datum dolaska 7 December 2016
Datum odlaska 7 December 2016
Broj osoba
Apartman
Ime i prezime
Email
Telefon
Komentar
 

ZAŠTO RENT BEOGRAD

- najbolji odnos cena-kvalitet
- strogi kriterijumi kvaliteta
- nema skrivenih troškova
- cena koju vidite je cena koju plaćate
- besplatan internet
- besplatna kablovska TV
- transfer od/do, arerodroma, bus., žel.
- jednostavno I sigurno do vašeg dela Beograda

RentBeograd Transfer

Spanija - Obala Sunca

početna | pitanjai odgovori | korisne informacije | vlasnik ste stana? | kontakt
2009 - 2016 © RentBeograd. Sva prava zadržana. Developed by Web factory